„Körülbelül 15 éve állok kapcsolatban a Rivil Klimával, akiktől a házunkba egy külső és négy belső egységet rendeltünk. Ezt követően a munkahelyemen is ez a cég szerelt be több mint 10 egységet. Az azóta eltelt időben megbizonyosodtam róla, hogy nemcsak a beüzemelés és az évenkénti karbantartás, hanem az időközi ügyfélszolgálat területén is maximális profizmust tanúsítanak. A Rivil Klíma csapatát mindenkinek melegen (azaz hidegen) ajánlom.”

gyorfi tamas

Prof. Dr. Szekanecz Zoltán

Debreceni Egyetem Klinikai Központ

„Többéves kapcsolat után, most az új telephelyünk kialakításakor is a Rivil Klímának adtunk megbízást. Vagyonvédelmi rendszerünk kialakítása mellett, a teljes épület komplexum hűtését, fűtését, és szellőztetését oldották meg, nagy teljesítményű, takarékos, környezetbarát berendezésekkel, a tőlük megszokott profizmussal. Mindenkinek jószívvel ajánlom!”

gyorfi tamas

Győrfi Tamás

Tactical Kft.

„Rivil Klíma Kft. a DV Info Informatikai Kft. részére szerver helységek klimatizálását végezte. A projektek során, helyszínenként, 2 db nagyteljesítményű berendezést helyeztek üzembe. A munkálatok során a megrendelői igényeket pontosan, szakszerűen teljesítették. A berendezések szállítását és beüzemelését határidőre végezték el. Ajánlom a céget.”

gyorfi tamas

Nahaji Zoltán

Debreceni Vagyonkezelő,
DV Info Informatikai Kft.

„Ez az a cég, amit nyugodt szívvel ajánlhatok, mert a közel 20 éves munkakapcsolatunk alatt mindig számíthattam a precíz megbízható munkájukra. Boltjainkban a klímákat, a riasztót és a kamera rendszert építették, a házamban a kapunyitót is ők szervizelik.”

gyorfi tamas

Nemessályi Szabolcs

Okula Optika

„Megbízható felkészült szakemberek, pontos, tiszta, precíz munka, elfogadható áron. Ez jellemzi az én szememben a vállalkozást. Lakásomban és a boltunkban is velük dolgoztatok, én még nem csalódtam, ajánlom mindenkinek.”

gyorfi tamas

Dredor Roland

Lipóti Pékség Debrecen

„Többéves megbízható kapcsolatunkat gyors precíz szakszerű kivitelezés jellemzi. Bátran tudom ajánlani másnak is.”

gyorfi tamas

Dr. Dósa István

Ügyvéd

Kérdése van?

Szeretne egy ingyenes konzultációt vagy árajánlatra lenne szüksége?

Keressen minket bizalommal!

phone icon

Telefonszám

+36 30 928 1378

Fórián József

ügyvezető, szaktanácsadó