Napelemes rendszerek

A megújuló energiaforrások közül a napenergia az egyik legnépszerűbb. Az elmúlt években duplájára nőtt a telepített rendszerek mérete, míg a háztartások korábban elsősorban a villanyfogyasztást fedezték napelemmel, ma már tudatosan sokkal nagyobb energiaigényre terveznek: a fűtést, klímát, sőt akár az autó töltését is megújuló energiából szeretnék kielégíteni.

Előállítás módja alapján megkülönböztetünk monokristályos és polikristályos cellákat. Különbség főként a gyártási eljárásban van! A polikristályos a szórt fényt, a monokristályos pedig a direkt napsugárzást hasznosítja jobban!

A megújuló energiaforrások közül a napenergia az egyik legnépszerűbb. Az elmúlt években duplájára nőtt a telepített rendszerek mérete, míg a háztartások korábban elsősorban a villanyfogyasztást fedezték napelemmel, ma már tudatosan sokkal nagyobb energiaigényre terveznek: a fűtést, klímát, sőt akár az autó töltését is megújuló energiából szeretnék kielégíteni.Előállítás módja alapján megkülönböztetünk monokristályos és polikristályos cellákat. Különbség főként a gyártási eljárásban van! A polikristályos a szórt fényt, a monokristályos pedig a direkt napsugárzást hasznosítja jobban!

Kérdése van?

Szeretne egy ingyenes konzultációt vagy árajánlatra lenne szüksége?

Keressen minket bizalommal!

phone icon

Telefonszám

+36 30 928 1378

Fórián József

ügyvezető, szaktanácsadó